SÜPER KUPA: FENERBAHÇE ÇEKİLDİ, MAÇ TATİL EDİLDİ

Süper Kupa’da Galatasaray karşısında U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe’nin  sahadan çekilmesiyle maç tatil edildi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa’da oynanmasına karar verilen Süper Kupa maçında futbol tarihine geçecek bir an yaşandı. Galatasaray, U19 Takımı ile sahaya çıkan rakipleri karşısında 1. Dakikada Mauro Icardi’nin ayağından gole ulaştı. Bu sırada kenarda bulunan Fenerbahçe teknik heyeti futbolculara saha dışına çıkmalarını işaret ettiler ve takım sahadan çekildi. Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan, Fenerbahçeli futbolcuların hepsinin sahadan çekilmesinin ardından maçı tatil etti. Yarıda kalan karşılaşmayla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek. Galatasaraylı ilk 11…

GÜNDEM SPOR 

Süper Kupa’da Galatasaray karşısında U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe’nin  sahadan çekilmesiyle maç tatil edildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa’da oynanmasına karar verilen Süper Kupa maçında futbol tarihine geçecek bir an yaşandı.

Galatasaray, U19 Takımı ile sahaya çıkan rakipleri karşısında 1. Dakikada Mauro Icardi’nin ayağından gole ulaştı. Bu sırada kenarda bulunan Fenerbahçe teknik heyeti futbolculara saha dışına çıkmalarını işaret ettiler ve takım sahadan çekildi.

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan, Fenerbahçeli futbolcuların hepsinin sahadan çekilmesinin ardından maçı tatil etti.

Yarıda kalan karşılaşmayla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek.

Galatasaraylı ilk 11 ve yedek futbolcular bir süre kendi aralarında oynadıktan sonra soyunma odasına gittiler.

Önerilen Haberler

Leave a Comment